Pagina 1 van 1

BBC: The Railway

BerichtGeplaatst: Di 19 Feb 2013 23:17
door Mikos
Eerder hebben we jullie alle afleveringen van de Britse tv-serie The Tube over de metro in Londen al laten zien op ons forum. De BBC staat bekend om haar toonaangevende documentaireseries over real life-zaken, zoals het programma Airport, Airline, het eerder genoemde The Tube en nu is er sinds vorige week een nieuwe televisieserie te zien op de BBC op dinsdagavond: The Railway - Keeping Britain on Track.

In The Railway staat het personeel van de Britse spoorbeheerder, de verschillende vervoerders en ook de spoorwegpolitie in de schijnwerpers. Wat doet een treindienstleider? Wat is de taak van de conducteur? Wat ziet een machinist onderweg? Welke taken hebben de spoorwerkers en voor welke zaken wordt de spoorwegpolitie in Engeland ingezet? Het is allemaal te zien in The Railway. In dit topic zullen we alle afleveringen van The Railway plaatsen, zodat ze overzichtelijk bij elkaar staan, net als dat we eerder hebben gedaan met The Tube.

Alle afleveringen duren 59 minuten. De serie bestaat uit 6 afleveringen, waarvan er na vandaag nog 4 uitgezonden moeten worden.

Re: BBC: The Railway

BerichtGeplaatst: Di 19 Feb 2013 23:18
door Mikos
The Railway - Aflevering 1: "King's Cross"

Re: BBC: The Railway

BerichtGeplaatst: Do 21 Feb 2013 12:50
door Mikos
The Railway - Aflevering 2: "Summer Madness"

Re: BBC: The Railway

BerichtGeplaatst: Vr 01 Mrt 2013 12:11
door Mikos
The Railway - Aflevering 3: "Standing Room Only"

Re: BBC: The Railway

BerichtGeplaatst: Do 07 Mrt 2013 19:21
door Mikos
The Railway - Aflevering 4: West Coast Main Line

Re: BBC: The Railway

BerichtGeplaatst: Vr 15 Mrt 2013 14:39
door Mikos
The Railway - Aflevering 5: "Railway On My Doorstep"

Re: BBC: The Railway

BerichtGeplaatst: Vr 22 Mrt 2013 12:13
door Mikos
The Railway - Aflevering 6: "North Of The Border"

Re: BBC: The Railway

BerichtGeplaatst: Vr 22 Mrt 2013 12:21
door Mikos
En daarmee zijn we aan het einde gekomen van dit seizoen van The Railway. Persoonlijk vind ik het een mooie serie die doet wat wij op het forum ook proberen te doen: Een kijkje gunnen in de keuken van het spoor. Veel kleurrijke mensen met ieder hun eigen ervaringen, waarmee ze proberen iedereen hun reis zo prettig mogelijk te maken. :-)