Voorstelhoek

Alle zaken die niet in een ander subforum passen en al het off-topic geklets.

Voorstelhoek

Berichtdoor Mikos » Do 17 Mei 2012 13:51

Iedereen die daar behoefte aan heeft, kan zichzelf in dit topic voorstellen aan de rest. Hobby's, werkzaamheden, enzovoorts.
Gebruikers-avatar
Mikos
Medewerker NS / Beheerder
Medewerker NS / Beheerder
 
Berichten: 812
Geregistreerd: Wo 25 Apr 2012 23:31

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: Voorstelhoek

Berichtdoor Domsleutel » Do 17 Mei 2012 18:49

Hallo, mijn naam is Domsleutel ben 22 jaar en woon in het Oosten van het land, ik las over dit forum op facebook van een machinist uit Lelystad. De reden dat ik lid ben van spoorfora's komt doordat ik voor mijn studie veel met het OV moet reizen daardoor ben ik het leuk gaan vinden om mij erin te verdiepen en meer te weten te komen over de achtergrond en de techniek waar mee ik elke dag op mijn bestemming word gebracht, vanaf 11 juni reis ik alleen nog met het OV in Duitsland waar ik voor 5 maanden verblijf ( Stage van mijn studie )

Mochten jullie meer willen weten over mij PBén mag.


Groet en nog een fijne Hemelvaart. Domsleutel
Domsleutel
 
Berichten: 1
Geregistreerd: Do 17 Mei 2012 18:42

Re: Voorstelhoek

Berichtdoor Broodtrommel » Zo 20 Mei 2012 09:21

Salut! Ik ga door onder de naam Broodtrommel (niet gelijk vragen waarom die naam, ik heb geen idee), ben 20 jaar en op dit moment in opleiding als machinist (via het STC-Group). Ik ben nu zo'n 2 á 3 jaar actief op spoorforums en ben hier beland na een tip van 1 van de beheerders.

De meeste kennen mij wel, als een oud-medewerker van een ander spoorforum; maar als je meer wilt weten over mij, kan je ook altijd een PBtje sturen!

Gegroet! :GH:
Broodtrommel
 
Berichten: 3
Geregistreerd: Do 17 Mei 2012 11:13

Re: Voorstelhoek

Berichtdoor hc Nm » Zo 20 Mei 2012 16:05

De sitestarters hebben me laatst gevraagd om het team te komen versterken als globale moderator, een soort van vliegende keep. Ik kende de heren al van een ander forum waar we heel goed samengewerkt hebben. We vullen elkaar prima aan en hebben met zijn allen heel wat jaren spoor- en forumervaring.

Samen kunnen we de voorwaarden leveren om van deze site een topforum te maken. Hoe dat verder gaat worden ingevuld is aan jullie. Ik nodig jullie van harte uit om je kennis, ervaring en mening op deze site te melden. Veel plezier! :-D
Gebruikers-avatar
hc Nm
Medewerker NS
Medewerker NS
 
Berichten: 45
Geregistreerd: Wo 02 Mei 2012 08:25

Re: Voorstelhoek

Berichtdoor graaf35 » Zo 20 Mei 2012 21:05

Nou vooruit dan.

Ik ben Fred de Graaf en wereldberoemd in Nederland.
Heb een gezin met 4 kids
Ben nu zo'n 13 jaar machinist in Lelystad. De laatste jaren ook als mentor. En dat met plezier.

Daarnaast ben ik (kerk)organist. Mijn vaste standplaats in dat beroep is de lichtbron in Lelystad.
Maar ik ben ook regelmatig in Zwolle te vinden als gastheer/organist in de Dominicanenkerk aldaar.
Omdat ik blijkbaar nog tijd over heb run ik ook nog eens een eigen forum (alleen nog te breiken voor personeel)
Organist in de Lichtbron in Lelystad
Machinist te Lelystad
Tevens forumbeheerder van (vernieuwde)"De NS-koffiekamer"
Gebruikers-avatar
graaf35
Medewerker NS
Medewerker NS
 
Berichten: 139
Geregistreerd: Ma 07 Mei 2012 22:55
Woonplaats: Lelystad

Re: Voorstelhoek

Berichtdoor Carpento » Ma 21 Mei 2012 21:05

Tijd voor een orgeltopic :D

Mezelf kort:

Gerard, woonachtig in een klein plekje in de buurt van Geldermalsen. Binnenkort wellicht ín Geldermalsen zelf. 27 jaar jong, getrouwd (zelfs Mikos en Hc Nm nog op de receptie gehad, al weer dik twee jaar geleden :cool: ) en de trouwfoto's geheel in stijl op station Groningen laten maken. M'n avatar is onder meer het resultaat daarvan :-)

Werkzaam als Servicedeskmedewerker bij een hele grote bank, met een prachtig hoofdkantoor pal naast Utrecht Centraal. Vanaf 24 hoog kun je prachtig neerkijken op het station :bow: Maar ik werk in een pand wat net even aan de andere kant van het station ligt. Zo af en toe mag ik op het hoofdkantoor aan de slag ;) Wel elke dag een retourtje Geldermalsen - Utrecht dus. Daarvoor gewerkt in Bunnik, dus ook dat ging per trein, en m'n vrouw -destijds nog vriendin- bezoeken in Groningen deed ik ook altijd met de trein. Heerlijk na een weekje werken, bijkomen in de trein als het weekend weer aangebroken was.

Verdere interesses: nou, ik leef zo'n beetje op internetforums. Auto's vind ik verder (al vanaf jongs) erg interessant. We rijden in een Opel Corsa van 2000, en dat is dus niks bijzonders eigenlijk. Vanwege m'n gereformeerde opvoeding een wat minder doorsnee muzieksmaak: ik kan een goed stukje orgelmuziek wel waarderen. En daar is het eerste zinnetje van dit bericht weer verklaard :heilig:
Carpento
 
Berichten: 32
Geregistreerd: Do 03 Mei 2012 13:03

Re: Voorstelhoek

Berichtdoor ziggyziggyziggy » Ma 21 Mei 2012 22:36

Wouter, 35 jaar, treindienstleider. Ik ben vader van twee (jonge) zoons. Tussen het werk en het gezin door probeer ik kilometers te maken op de racefiets, af en toe wat te gamen en ik ben al jaren bezig met het kijken van de serie Dexter.

En orgelmuziek kan ik wel waarderen, Bach bijvoorbeeld. Verder luister ik vooral in de genres die vroeger op Kink FM werden gedraaid.
Gebruikers-avatar
ziggyziggyziggy
Medewerker ProRail
Medewerker ProRail
 
Berichten: 182
Geregistreerd: Zo 06 Mei 2012 05:20

Re: Voorstelhoek

Berichtdoor Denman83 » Wo 23 Mei 2012 09:40

Goeie morgen.

Na mij net geregistreerd te hebben op dit forum zal ik mij ook even netjes voorstellen.

Mijn naam is Dennis Postma, 29 jaar en woonachtig in Dronten.
Ik ben inmiddels alweer bijna 10 jaar samen met de vrouw die ik sinds 2 jaar ook echt mijn vrouw mag noemen.
2 april 2001 ben ik begonnen bij het spoor als storingsmonteur bij Nedtrain in Arnhem. Aangezien ik toen nog in Zwolle woonde ben ik na een half jaartje vertrokken van standplaats Arnhem naar Zwolle wat mij aanzienlijk veel reistijd scheelde. Het werk van storingsmonteur heb ik bijna 7,5 jaar met plezier gedaan maar als klein jochie was de wens er altijd al geweest om ooit eens machinist te worden. In de laatste 1,5 jaar bij Nedtrain heb ik ondanks een mislukte sollicitatie poging bij NSR ook mijn (beperkte)rijbevoegdheid gehaald bij Nedtrain en al het nodige rangeerwerk in Zwolle mogen doen. Tijdens de cursus machinist beperkt bevoegd begon eigenlijk het balletje (opnieuw) te rollen en mocht ik opnieuw komen solliciteren bij NSR. Dit keer ging mijn jongensdroom wel in vervulling en ben ik aangenomen als Machinist bij NSR. Dit werk doe ik inmiddels bijna 4 jaar en nog steeds met bijzonder veel plezier.

Toen ik bij NSR begon heb ik Mikos ontmoet en via hem ben ik op dit forum terrecht gekomen.

Verdere hobby's van mij zijn fotografie, auto's en autosport. Zelf rijd ik na vroeger al eens een Megane coupe gehad te hebben sinds kort in een Megane cabriolet. Sinds de coupe was ik al lid van de Renault Megane Club (www.meganeclub.nl) en sinds dit jaar ben ik voorzitter van deze gezellige autoclub.

Hopelijk heb ik mij voldoende voorgesteld, mocht ismand nog wat van mij willen weten, vraag het me gerust. :YY:

Mvg.

Dennis
To finish first, first you have to finish.
Gebruikers-avatar
Denman83
Medewerker NS
Medewerker NS
 
Berichten: 201
Geregistreerd: Wo 23 Mei 2012 09:20
Woonplaats: Dronten

Re: Voorstelhoek

Berichtdoor MarkNL » Za 09 Jun 2012 11:21

Ook maar even wat dumpen hier :).

Naam is Mark, 20 jaar en ben een 3de jaars student Molecular Science & Techno. In normale mensentaal is dat gewoon Scheikunde voor gevorderde cq. je wordt een chemicus (of bommenmaker tis maar net hoe de mensen tegen je aan kijken). Deze studie is gesplitst over de universiteiten TUDelft en Universiteit Leiden en dat samen dat ik woon in het schitterende Spijkenisse maakt dat dat ik veel in het OV zit om naar de faculteiten te komen. Ik ben in 2009 begonnen met studeren en toen is ook mijn interesse voor de trein flink toegenomen.

Verder fotografeer ik af en toe wat, ben ik bezig met de Japanse cultuur en heb interesse in de Nederlandse infrastructuur in het algemeen.

Dat was het wel zobeetje :).

Mark
Gebruikers-avatar
MarkNL
 
Berichten: 30
Geregistreerd: Do 17 Mei 2012 10:20
Woonplaats: Spijkenisse

Re: Voorstelhoek

Berichtdoor JeffreyMeijer » Zo 15 Jul 2012 10:39

Hallo, Ik ben Jeffrey. 15 jaar oud. Zit in 4Havo. Mijn hobby's zijn Voetbal, Openbaar Vervoer en Simcity. Zelf reis ik doordat ik in Amsterdam mijn schooldagen probeer te overleven, elke dag met het openbaar vervoer. Soms met de metro en de trein en soms met de bus, net waar ik zin in heb. Voor de rest nog vragen?
JeffreyMeijer
 
Berichten: 9
Geregistreerd: Zo 15 Jul 2012 10:34

Re: Voorstelhoek

Berichtdoor Mikos » Do 19 Jul 2012 12:51

Allemaal hartelijk welkom op ons nieuwe forum en we hopen in de toekomst genoeg discussiewaardig materiaal aan te kunnen leveren om er met z'n allen een levendig forum van te maken!
Gebruikers-avatar
Mikos
Medewerker NS / Beheerder
Medewerker NS / Beheerder
 
Berichten: 812
Geregistreerd: Wo 25 Apr 2012 23:31

Re: Voorstelhoek

Berichtdoor ArchAngel » Do 20 Sep 2012 07:34

Dag allemaal!

Het voorsteltopic is een beetje stil maar ik wou mij toch even graag voorstellen. :-)
Ik ben ArchAngel en mijn echte naam is Marleen. Ik ben 21 jaar en ik werk al 3 jaar bij NS Stations Retail. Eerst bij de AH to go en nu in de Kiosk. Ik studeer ICT en zit in mijn laatste jaar.
Ik ben hier gekomen o.a. via Mikos en Jorick die dit forum als link hadden ingesteld op OHIH, ik werd nieuwsgierig en besloot om een kijkje te nemen. :-D

Vragen? Stel ze gerust. :Ja:
ArchAngel
Medewerker NS Stations Retail
Medewerker NS Stations Retail
 
Berichten: 3
Geregistreerd: Wo 19 Sep 2012 10:56

Re: Voorstelhoek

Berichtdoor Denman83 » Do 20 Sep 2012 14:14

Welkom.

Op welke station kunnen we je aantreffen?
To finish first, first you have to finish.
Gebruikers-avatar
Denman83
Medewerker NS
Medewerker NS
 
Berichten: 201
Geregistreerd: Wo 23 Mei 2012 09:20
Woonplaats: Dronten

Re: Voorstelhoek

Berichtdoor ArchAngel » Do 20 Sep 2012 14:59

Station Arnhem. :YY: Wat na jarenlang een bouwput geweest te zijn nu eindelijk op een echt station begint te lijken. :Ja:
ArchAngel
Medewerker NS Stations Retail
Medewerker NS Stations Retail
 
Berichten: 3
Geregistreerd: Wo 19 Sep 2012 10:56

Re: Voorstelhoek

Berichtdoor Matthijs » Do 20 Sep 2012 22:04

Welkom collega :Y
Here you leave today and enter the world of yesterday, tomorrow and fantasy
- Walt Disney
Gebruikers-avatar
Matthijs
Medewerker NS Stations Retail / Beheerder
Medewerker NS Stations Retail / Beheerder
 
Berichten: 37
Geregistreerd: Wo 25 Apr 2012 23:34

Re: Voorstelhoek

Berichtdoor Denman83 » Vr 21 Sep 2012 09:25

ArchAngel schreef:Station Arnhem. :YY: Wat na jarenlang een bouwput geweest te zijn nu eindelijk op een echt station begint te lijken. :Ja:


Nou wie weet tref ik je nog es een keer. Net als Mikos kom ik daar ook nog wel eens.
To finish first, first you have to finish.
Gebruikers-avatar
Denman83
Medewerker NS
Medewerker NS
 
Berichten: 201
Geregistreerd: Wo 23 Mei 2012 09:20
Woonplaats: Dronten

Re: Voorstelhoek

Berichtdoor Mikos » Vr 21 Sep 2012 10:06

Ik ontken alles. :heilig:
Gebruikers-avatar
Mikos
Medewerker NS / Beheerder
Medewerker NS / Beheerder
 
Berichten: 812
Geregistreerd: Wo 25 Apr 2012 23:31

Re: Voorstelhoek

Berichtdoor Matthijs » Vr 21 Sep 2012 16:00

Aan die Mikos heb je wel een lastige bij de Kiosk :schoonmoeder:
Here you leave today and enter the world of yesterday, tomorrow and fantasy
- Walt Disney
Gebruikers-avatar
Matthijs
Medewerker NS Stations Retail / Beheerder
Medewerker NS Stations Retail / Beheerder
 
Berichten: 37
Geregistreerd: Wo 25 Apr 2012 23:34

Re: Voorstelhoek

Berichtdoor Denman83 » Ma 24 Sep 2012 09:57

Daar twijfel ik geen moment aan! :GH:
To finish first, first you have to finish.
Gebruikers-avatar
Denman83
Medewerker NS
Medewerker NS
 
Berichten: 201
Geregistreerd: Wo 23 Mei 2012 09:20
Woonplaats: Dronten

Re: Voorstelhoek

Berichtdoor Fabian318 » Do 27 Sep 2012 22:19

Hallo,

waarschijnlijk ben ik al bekend uit een ander forum onder de naam Fabian-uit-DE. Ik kom uit Münster (vlakbij Enschede, de grens over) en heb in Braunschweig Mobiliteit & Verkeer gestudeerd. Natuurlijk ben ik erg geïnteresseerd in het openbaar vervoer, zoals het hoort in dit forum. :wink:

Wellicht zal ik een aantal oude reisverhalen hier plaatsen.

Groetjes,
Fabian
Gebruikers-avatar
Fabian318
Medewerker DB
Medewerker DB
 
Berichten: 74
Geregistreerd: Do 27 Sep 2012 21:54
Woonplaats: Münster (Westf.)

Volgende

Terug naar De Kroeg

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron
lobed-depth
lobed-depth
lobed-depth
lobed-depth