Pagina 1 van 1

OV-Ervaringen.nl bestaat één jaar!

BerichtGeplaatst: Vr 26 Apr 2013 10:29
door Mikos
OV-Ervaringen.nl bestaat één jaar!

Op vrijdag 26 mei bestaat OV-Ervaringen.nl één jaar! In dit bericht willen we jullie bedanken voor jullie trouwe bezoeken.

In mei 2012 is OV-Ervaringen.nl ontstaan om een website te worden met veel (achtergrond-)informatie over het Openbaar Vervoer en ervaringen van personeel in combinatie met ervaringen van reizigers. Artikelen over hoe iets in elkaar steekt in de serie Hoe werkt het?, persoonlijke ervaringen van OV-personeel in Onder de loep en columns, reizigerservaringen in diverse fotoreportages en natuurlijk veel nieuwsberichten over het OV. Dat is OV-Ervaringen.nl in een notendop.

Met een steeds grotere groep trouwe bezoekers groeit de site iedere dag een beetje. Binnenkort willen we een nieuwe feature lanceren, waarmee we hopen nog meer aan jullie wensen te kunnen voldoen en waarmee we ook een grotere doelgroep willen bereiken. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en natuurlijk meer activiteit op de website! Dat is dan ook onze visie; we willen de site laten groeien en voor meer activiteit zorgen.

We willen jullie allemaal bedanken voor jullie trouwe bezoeken aan de site en jullie bijdragen daaraan. Mocht je nog ideeën hebben voor de website, dan horen we die graag! Onderwerpen voor de series Hoe werkt het? en Onder de loep zijn ook altijd welkom: Waarover wil jij iets meer weten? Wij zoeken het voor je uit. Volg ons ook op Twitter en mis niks van wat er allemaal op OV-Ervaringen.nl gebeurt!

Het Team van OV-Ervaringen.nl
Jorick, Matthijs en Mikos

Re: OV-Ervaringen.nl bestaat één jaar!

BerichtGeplaatst: Vr 26 Apr 2013 10:46
door Tilly1808
GEFELICITEERD,

Wim.

Re: OV-Ervaringen.nl bestaat één jaar!

BerichtGeplaatst: Ma 29 Apr 2013 17:08
door Denman83
Gefeliciteerd allemaal.

Re: OV-Ervaringen.nl bestaat één jaar!

BerichtGeplaatst: Do 02 Mei 2013 19:21
door Carpento
Ga vooral zo door :) Ik lees vooral, ben niet meer zo actief maar heb bewondering voor jullie inspanningen :)

Keep going :)