Forumregels OV-Ervaringen

Alle mededelingen over de site, maar ook de Forumregels zijn hier te vinden.

Forumregels OV-Ervaringen

Berichtdoor OVE Redactie » Do 26 Apr 2012 10:49

Forumregels OV-Ervaringen.nl

Hieronder staan alle Forumregels die zijn opgesteld voor het gebruik van de de site en alle daarbij behorende pagina's op het internet die te maken hebben met OV-Ervaringen.nl.

  • Per persoon maximaal één account.
  • Plaats geen berichten met illegale zaken, zoals ernstig shockerende afbeeldingen, pornografisch materiaal, enzovoorts, maar ook racistische uitingen, vloeken, het plaatsen van spam of afbeeldingen met graffiti zijn niet toegestaan.
  • Heb respect voor elkaar. Als jij respect toont naar een ander, toont een ander dat ook naar jou. Reageer inhoudelijk, niet persoonlijk.
  • Zorg voor een goed opgemaakt bericht, dat prettig leest. Dat wil zeggen: Gebruik hoofdletters en leestekens, maar gebruik geen CAPS-LOCK en gebruik geen overbodige enters in je berichten. Controleer zelf zoveel mogelijk de spelling in je berichten. Zorg ook voor de opmaak van je berichten, zoals het gebruik van alinea's bij een lang verhaal.
  • Het quoten van het laatst geplaatste bericht is niet nodig; als je alleen een bepaalde passage van dat bericht aan wilt halen is een quote natuurlijk wel toegestaan.
  • Geen toeters en bellen in je profiel, zoals knipperende afbeeldingen als avatar of in je onderschrift. Ook verschillende kleuren in bijvoorbeeld je onderschrift zijn niet gewenst.
  • Toegang tot de Besloten Personeelsdelen is alleen te verkrijgen door het insturen van een scan van je personeelspas aan het juiste e-mailadres. Daarmee is in je profiel te zien dat je werkzaam bent in het OV en inhoudelijke vakkennis hebt.
  • Doe je niet voor als iemand anders. Als je geen OV-personeel of inhoudelijke deskundige bent, dan ben je het niet.
Het Team van OV-Ervaringen.nl heeft het recht om geplaatste berichten aan te passen danwel te verwijderen indien daar noodzaak toe is. Daarnaast zijn zij gerechtigd gebruikers waarschuwingen uit te delen en eventueel te verbannen van het forum en de site. In gevallen waarin de Forumregels niet voorzien, neemt het Team een uiteindelijke beslissing.

Heb je een vraag over de bovenstaande Forumregels of ben je niet helemaal zeker of een bijdrage voldoet aan de regels, neem dan contact op met een van de leden van het Team.

Het Team van OV-Ervaringen.nl
Gebruikers-avatar
OVE Redactie
 
Berichten: 163
Geregistreerd: Za 28 Apr 2012 16:39

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Terug naar OVEr de site

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

lobed-depth
lobed-depth
lobed-depth
lobed-depth