Contact met het Team

Alle mededelingen over de site, maar ook de Forumregels zijn hier te vinden.

Contact met het Team

Berichtdoor OVE Redactie » Do 17 Mei 2012 15:17

We willen graag voor iedereen bereikbaar zijn, dus is in dit topic terug te vinden hoe je contact met ons op kunt nemen.

Algemene zaken
Heb je vragen, suggesties, opmerkingen of klachten die je openbaar wilt delen, zodat anderen hun mening daarover ook kunnen uiten of mee kunnen praten over de ideeën of problemen? Doe dat dan in het topic Ideeënbus in OVEr de site. Berichten plaatsen op het forum kan alleen als je lid bent van het forum.

Persoonlijk Bericht
Heb je vragen, suggesties, opmerkingen of klachten die je één op één wilt delen met een van de leden van het Team? Dan kun je altijd een Persoonlijk Bericht (PB) aan hen sturen hier op het forum. Een PB versturen kan alleen als je lid bent van het forum. PB's versturen kan vanuit het Gebruikerspaneel in de header van het forum. Een overzicht van de leden van het Team staat hier.

E-mail
Stuur je liever een e-mail? Ook dan zijn we te bereiken. Stuur je e-mail naar beheer@ov-ervaringen.nl en één van de drie beheerders (Jorick, Matthijs of Mikos) neemt contact met je op.

OV-personeelsleden
Ben je OV-personeelslid en wil je toegang tot de Besloten Personeelsdelen en een personeelsrang? Stuur dan een foto, scan of kopie van je personeelspas naar personeel@ov-ervaringen.nl. Dan zorgen de beheerders voor toegang tot de Besloten Personeelsdelen en de bijbehorende personeelsrang. Voor je eigen privacy hebben we dat adres aangemaakt, stuur je gegevens dus niet op een andere manier aan ons door.

Twitter
Op Twitter zijn we achter het account @OVErvaringen te volgen.
Gebruikers-avatar
OVE Redactie
 
Berichten: 163
Geregistreerd: Za 28 Apr 2012 16:39

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Terug naar OVEr de site

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron
lobed-depth
lobed-depth
lobed-depth
lobed-depth